Comoditatea si siguranta in utilizare, eleganta designului, incorporarea celor mai noi tehnologii in conformitate cu normele europene referitoare la siguranta in exploatare precum si disponibilitatea unei game largi de echipari optionale fac din usile sectionale solutia ideala pentru garajul dumneavoastra.

Uşile de garaj secţionale rezidenţiale sunt caracterizate de:

Izolaţie termică optimă realizată prin:

 • panouri sandvici cu grosime de 40 mm;
 • chedere laterale;
 • cheder dublu în partea de jos a uşii;

Confort, siguranţă şi securitate:

 • Acţionare electrică de la distanţă prin intermediul unei telecomenzi al cărei cod nu poate fi clonat;
 • Sistem de siguranţă la ruperea arcurilor;
 • Sistem de siguranţă împotriva prinderii degetelor între panouri;
 • Sistem de securitate împotriva tentativelor de intrare prin efracţie;
 • Sistem de siguranţă cu celule fotoelectrice;
 • Posibilitatea deschiderii de urgenţă în cazul unei pene de curent;
  Garantarea funcţionării unui număr de 15 000 / 25 000 de cicluri.

Diversitate coloristică şi accesorizare:

 • Sunt disponibile peste 40 de tipuri de panouri cu diferite culori standard şi ambutisări;
 • Posibilitatea vitrarii uşii de garaj;
 • Posibilitatea integrării unei uşi pietonale cu prag subţire.

CONSTRUITE PENTRU O VIATA

Construite dupa proiecte germane, cu norme de calitate riguroase, usile Optima sunt gandite sa reziste la peste 25 000 de cicluri de actionare. Calculati numarul de ani de utilizare plecand de la aceasta valoare, 25 000 de cicluri. Noi garantam 10 ani de functionare impecabila.

MODERNE SI PRACTICE

Usile de garaj sectionale automatizate sunt foarte practice, dau o nota moderna casei dumneavoastra si-i cresc valoarea. Automatizarea usilor este semnata de Sommer Germania. In plus, usile pietonale realizate in ton cu usa garajului dau o nota unitara fatadei casei.

UN PAS SPRE O CASA INTELIGENTA

Automatizarea reprezinta viitorul. Sistemele de comanda si control ale usilor se pot interconecta la sistemul de management al cladirii. In plus, cu ajutorul unei singure telecomenzi se pot controla atat usa garajului, cat si poarta de acces in curte.

FOLOSIRE EFICIENTA A SPATIULUI

Usile de garaj sectionale se deschid vertical, mergand paralel cu suprafata tavanului. In acest mod veti avea mai mult spatiu atat in garaj, cat si in fata acestuia.

INFRUMUSETARE A FATADEI CASEI

Cladirile si casele frumoase, cu arhitectura unitara si de bun-gust, atrag atentia tuturor. Usa de garaj ocupa un loc insemnat pe fatada casei, iar aceasta trebuie sa arate perfect. Pentru ca suntem producatori, puteti alege dintr-o gama de peste 40 de panouri standard sau una dintre culorile RAL, astfel ca, oricare ar fi cerinta dumneavoastra, noi avem solutia ideala pentru fiecare caz in parte.

IZOLARE OPTIMA PE TIMPUL IERNII

Datorita panourilor groase de 40mm si garniturilor elastice si rezistente la schimbarile de clima, usile sunt o bariera eficienta in calea vantului, ploii si a zapezii. Chederele laterale au fost dublate pentru o izolare termica superioara. Ca urmare a experientei unor ierni geroase, usile de garaj sunt construite numai cu panouri care pot izola eficient locuinta dumneavoastra.

Solicită ofertă