SUCCESUL DE AZI

Sunt puține companii românești care au acest privilegiu: să-și revendice o felie de istorie. Ne confundăm cu istoria recentă a României. Am făcut tâmplărie în vremuri complicate dar era meseria care i-a dat bunicului o pâine caldă. Pentru că îi plăcea ceea ce face. Și era printre cei mai buni. Astăzi, DAKO este un succes colectiv, o companie matură cu o misiune și obiective clare.

MISIUNEA DAKO 

DAKO este o companie de familie, orientată în permanență către dezvoltare și inovare. Lucram profesionist, cu echipe de oameni care înțeleg calitatea, nu doar ca un fapt în sine ci ca un concept de viață.

Finalitatea acestui tip de gândire se regăsește în confortul şi protecţia casei tale, prin tâmplărie de calitate făcută din pasiunea pentru perfecţiune.

VIZIUNEA DAKO

DAKO este despre extinderea conceptului de calitate, dezvoltare pe plan intern și internațional și perpetuarea tradiției familiale.

Ne propunem să dezvoltăm echipa ca un nucleu de oameni riguros calificați, accentul fiind pus pe calitatea resursei umane ca un factor esențial în dezvoltarea noastră.

OBIECTIVUL STRATEGIC DAKO

Obiectivul nostru este extinderea brandului DAKO și retehnologizarea, ca un proces continuu, prin utilaje şi programe de operare moderne de actualitate. Astfel vom aprofunda piaţa din S-E României şi vom atinge pe partea de export Italia, Franta, Belgia şi Austria prin vânzări directe şi parteneri de încredere.

INTEGRITATE ȘI RESPECT

Integritate – informăm  corect opinia publică și părțile interesate legat de ceea ce vom face prin transparență, consecvență și ne asumăm responsabilitatea deciziilor şi acţiunilor efectuate.

Respect- Suntem o mare familie iar respectul echipei se regăsește indiferent de rasă, sex, religie sau statut social.

SPIRIT DE ECHIPĂ

Succesul nostru este rezultatul implicării tuturor membrilor echipei DAKO într-o relație bazată pe încredere cu clienții și partenerii noștri, relație din care toate părțile implicate vor câștiga.

Ne păstrăm obiectivitatea în orice interacţiune și ne comportăm cu profesionalism.

ORIENTAT SPRE REZULTATE

Ne propunem găsirea celor mai bune soluţii pentru nevoile clienţilor noştri prin consiliere profesionistă, produse și servicii calitative și  un sistem de garanție extins.

Suntem  atenţi la modul în care ne executam sarcinile pentru că lucrăm eficient, nu irosim resurse și atingem mereu rezultatul dorit.

ORIGINALITATE/COMPETITIVITATE

Pe o piață în continuă dezvoltare, echipa noastră caută să furnizeze cele mai noi și competente soluții și produse, astfel încât să satisfacem nevoile clienților  atât în țară cât și din străinătate.

Suntem dornici să aflăm lucruri noi şi învăţăm repede, Facem schimb de cunoştinţe, bune practici şi inovăm. Rămânem deschişi la schimbare şi o adoptăm într-un mod care încurajează progresul uman și  tehnic.

FIABILITATE

Printr-o comunicare activă vrem să rezolvăm/soluționăm proiectele în timpul prevăzut și asumat.

Prin reacțiile noastre și prin capacitatea de adaptare, reușim să depășim obstacolele din calea noastră, Facem față tuturor provocărilor – indiferent de mărimea și locația proiectului folosind soluții flexibile, ne asigurăm că partenerii noștri se pot baza pe noi.

Calitatea superioară a serviciilor și produselor oferite sub brandul DAKO constituie criteriul de bază care conduce către satisfacția clienților noștri.