Montajul ferestrelor folosind precadre Triotherm+

Din momentul în care tâmplăria de ferestre și uși de tip termopan a apărut pe piața din România, montajul ferestrelor și al ușilor se realizează mai mult sau mai puțin la fel. Marea majoritate a montatorilor de ferestre folosesc șuruburile de prindere și spuma poliuretanică. Dar acest sistem clasic de montaj al ferestrelor nu este optim în condiții de exigențe termoenergetice superioare.

Eficiența energetică

Ferestrele montate conform standardului nZEB sunt concepute pentru a reduce pierderile de căldură și a îmbunătăți izolarea termică a clădirii, ceea ce reduce consumul de energie necesar pentru încălzirea și răcirea acesteia.

Confort termic

Ferestrele montate conform standardului nZEB asigură un confort termic ridicat în interiorul clădirii, prin reducerea pierderilor de căldură prin ferestre și prin prevenirea apariției de zone reci în apropierea ferestrelor.

Valoarea imobilului

Ferestrele montate conform standardului nZEB pot crește valoarea imobilului, deoarece acestea contribuie la îmbunătățirea eficienței energetice a clădirii și la reducerea costurilor cu energia, ceea ce poate fi un avantaj major pentru viitorii proprietari.